On aika voida hyvin, sisko!

On aika voida hyvin

Siskokullat hyvinvointikonsepti alkoi itää keski-ikäisyytemme kynnyksellä, kun aloimme kollegani Johannan kanssa toistamiseen hämmästellä muuttunutta peilikuvaamme ja kangistunutta kehoamme. Vyötärölle ruuhkavuosina salakavalasti ilmestyneet vuosirenkaat eivät enää kadonneetkaan perinteisillä keinoilla lenkkipolulla tai keväisillä dieeteillä. Nivelissä tuntui kummaa kireyttä aamuisin ja yön jälkeen keho ei tuntunutkaan enää levänneeltä. Kiitos vuosikausien istumatyön ja suorittajaluonteen stressitasojen, aineenvaihdunta tuntui hidastuvan hidastumistaan ja kehoon kertyvän nestettä yli äyräiden. Mieli laukkasi ylinopeutta joko innostavissa tulevaisuuden projekteissa tai laahasi apaattisena perässä väsymyksestä polvillaan. Tunsimme harvoin olevamme tässä hetkessä tai edes tässä päivässä, läsnä ja omia tarpeitamme kuuntelevina ja mietimme, miten kummassa hyvinvointialan ihmiset päästivät itsensä tähän tilaan. “On aika voida hyvin, sisko!” -lausahdus kolahti meihin molempiin ja siitä tuli myös sykäys uudelle yrityksellemme.

Viisikymppisenä kaikki muuttuu

Vielä muutama vuosi sitten, asia huvitti ja siitä riitti “vanhuus ei tule yksin” -vitsiä aina kohdatessamme. Keväällä 2022, jo vahvasti keski-ikäisinä, päätimme vihdoin kohdata tosiasiat ja ottaa vastuuta hyvinvoinnistamme. Meillähän oli monia, vuosikymmenten aikana haalimiamme hyvinvoinnin avaimia taskussamme, olimme vain unohtaneet laittaa ne käytäntöön hoitaessamme muita ja kiiruhtaessamme eteenpäin projektista toiseen.

Päätimme lähteä määrätietoisesti kohentamaan kuntoamme ja olemustamme. Emme kuitenkaan usko olevamme ainoita itseään kaltoin kohdelleita viisikymppisiä. Siksi perustimme 50plus-naisille suunnatun Siskokullat hyvinvointikonseptin, jossa paitsi jaamme tietotaitoamme, myös toimimme itse aktiivisina osallistujina, konekaniineina ja keskustelun avaajina. Ja koska porukassa on mukavampaa, kutsumme sinut mukaan!

On aika voida hyvin

Viisikymppisyys ei ole vain numero. Se on vyyhti erilaisia fyysisiä ja psyykkisiä olotiloja, havahtumista paitsi uudenlaiseen peilikuvaan, myös uudenlaiseen minäkuvaan. Naisena olet valmis ottamaan vastuuta hyvinvoinnistasi ja parikymmentä vuotta nuorempien vaikuttajien kauneusniksit eivät enää vakuuta. Miten kukaan kolmekymppinen voisikaan tietää oikeasti miltä viisikymppisen naisen kehossa tuntuu. Toisaalta näin viisikymppisenä jokainen pikkuryppy ei hetkauta ja hormonien vaikutukset saavatkin näkyä luonnollisesti kehossasi. Arjessasi on jo enemmän aikaa itsellesi, ja olet valmis satsaamaan ryhdikkäämpään leukalinjaan ja pirteämpään olemukseen sekä jakamaan ajatuksiasi ikääntymismuutoksista kanssasisartesi kanssa, totuudenmukaisesti vain ei totisesti.

Me 50+ kauneus- ja hyvinvointialan ammattilaiset tunnemme näin ja siksi perustimme Siskokullat hyvinvointikonseptin, jossa pureudumme iän tuomiin haasteisiin, jaamme kokemuksiamme ja palvelemme sinua sekä syyskuussa 2022 Helsingin Töölöön avatussa Siskonpeti hoitohuoneessa että myöhemmin vuonna 2023 avattavassa digitaalisessa Siskokullat voi hyvin -palvelussa. Punaisena lankana konseptissamme on holistisuus, luonnonmukaisuus ja käytännönläheisyys

Pyrimme yhdistämään Siskokullat hyvinvointikonseptissa ammattilaisen palvelut, kotihoitovinkit ja digitaaliset kurssit saumattomaksi kokonaisuudeksi, josta sinä voit poimia itseäsi puhuttelevimmat ja omaan tarpeeseesi sopivimmat. Emme tule opettamaan täydellisiä totuuksia, vaan jakamaan kanssasi hoitovinkkejä tai menetelmiä, joista olemme itse saaneet avun. Kutsumme myös sinut jakamaan omia kokemuksiasi muiden siskojen kanssa. Väitämme, että viisikymppisenä kaikki voi muuttua kohti parempaa oloa, jos otamme itse vastuun hyvinvoinnistamme.

Siskokullat hyvinvointikonsepti rakentuu ajan kanssa ja avaamme palveluitamme vuoden mittaan asioiden valmistuessa. Lähtökohtanamme on luoda yhteisöllinen palvelukonsepti, johon itsekin innostuisimme lähtemään mukaan. Otamme palautetta vastaan nöyrästi, joten ole yhteydessä matalalla kynnyksellä, mikäli jokin mietityttää.

Tervetuloa samaan veneeseen sisko!

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close