Siskonpetin hoitofilosofia on holistinen

Siskonpetin hoitofilosofia on holistinen

Etu-Töölössä sijaitsevan Siskonpetin hoitofilosofia on holistinen ja luonnonmukainen. Se on ensimmäinen osa 50plus naisille suunnattua Siskokullat hyvinvointikonseptia. Syksymmällä avaamme myös digitaalisen sis50plus-palvelumme, josta kerron myöhemmin lisää.  

Siskonpetissä keskitytään aikuisen naisen ihonhoidollisiin tarpeisiin ja haasteisiin, mutta hoidamme toki nuorempiakin siskoja ja tyttäriä. Eri ikäkausien ihohaasteet ovat meille tuttuja ja ihonhoidollinen osaamisemme mahdollistaa hoitojen yksilöllisen räätälöinnin iästä riippumatta. 

Siskonpeti hoitohuoneen holistinen hoitofilosofia perustuu “kaikki vaikuttaa kaikkeen” ajatteluun. Elimistömme on monimutkainen ekosysteemi, jossa iho heijastelee usein joko stressistä tai elintavoista johtuvia epätasapainotiloja. Toki myös virheellinen kotihoito, usein liiallinen tai ihotyypille liian voimakas, näkyy ihon oireiluna. Yhdistämme hoidoissamme perinteisiä holistisia hoitomenetelmiä moderniin teknologiaan, kuten probioottisiin hoitoperiaatteisiin ja LED-valoterapiaan.

Aromaterapia vaikuttaa pintaa syvemmällä

Aromaterapia on oikein käytettynä yksi vaikuttavimmista holistisista hoitomenetelmistä. Sen voima (niin hyvässä kuin pahassa) piilee eteeristen öljyjen molekyyleissä, jotka imeytyvät pieninä määrinä elimistöömme sekä ihon että hengityskanaviemme kautta. Ihon kautta imeytettäessä väliaineella ja voimakkuudella on ratkaiseva merkitys siinä, miten nopeasti tai suotuisasti eteerinen öljyseos vaikuttaa. Usein vähemmän on enemmän, ja liian voimakkailla seoksilla saadaan vain harmia aikaan, ihon tai kehon reagoidessa esimerkiksi herkistymisellä joko välittömästi tai viiveellä pitemmän hoitojakson jälkeen. Stressiperäisiä ihon epätasapainotiloja hoidettaessa aromaterapian todellinen hyöty tulee tuoksumolekyylien vaikuttaessa aivojen limbisen järjestelmän kautta mieleen rentouttavasti ja stressiä vapauttavasti. Samalla ihonhoidossa päästään ns. pintaa syvemmälle ja hoitamaan juurisyitä oireiden sijaan.

Koska Siskonpetin hoitofilosofia on holistinen ja luonnonmukainen, Signature-hoitomme, Aromaattinen Siskonpeti hoito, pohjautuu yksilöllisten aromaattisten öljysekoitusten ja erikoissavien sekä erilaisten hierontatekniikoiden ihoa tasapainottavaan voimaan. Yhdistämme hoitoon LED-valoterapian ja räätälöimme kokonaisuuden aina ihon iän ja sen hetkisen kunnon mukaan. Asiakkaana jatkat hoitoa kotona omalla Siskonpeti öljysekoituksella suosittelemaamme seuraavaan hoitokertaan asti. Näin hoidosta tulee pitkäkestoinen ja voimme huomioida mahdolliset hoitotarpeen muutokset ajoissa.

Varaa itsellesi Aromaattinen Siskonpetihoito, jos haluat kaunistavan kasvohoidon yhteydessä ultimaattisen rentoutuksen. Tai jos ihosi tai mielesi kaipaa hoitoa, mutta et tiedä minkä hoidon valitsisit.

Puhdistava ja keventävä lymfaterapia

Siskonpeti ei olisi kokonaisvaltaisen kauneushoitola ilman lymfahoitoja. Lymfaterapia on yksi tehokkaimmin vaikuttavista holistisista hoidoistamme. Hoidon aiheesta ja ihosta riippuen teemme lymfaa jossain muodossa lähes joka hoidossa, joko manuaalisesti tai koneellisesti.

Lymfaterapia on erityisen suositeltavaa herkän ja tulehduksellisen ihon hoidossa tai hoidettaessa rosaceaa eli ruusufinniä. Myös ikääntyvä iho hyötyy lymfasta, sen turvotuksia poistavan ja uudistavan vaikutuksensa vuoksi. Vartaloa hoidettaessa lymfahoitosarja aktivoi kehon nestekiertoa poistaen turvotuksia. Lymfahoidot toimivat parhaiten sarjahoitona ja yhdistettynä muihin hoitoihin.

Aromaterapian tapaan lymfalla on myös hermostoa rauhoittava vaikutus ja usein lymfahoito vaivuttaa asiakkaan lempeään uneen. Varaa itsellesi lymfahoito, jos kärsit turvotuksista, haluat keventää tai haluat tukihoitoa painonhallintaasi.

Ihon mikrobiomia kunnioittaen – Siskonpeti on Essehoitola

Siskonpetin ollessa kokonaisvaltainen kauneushoitola, valitsimme kasvohoitosarjaksemme mm. probioottisen Esse-sarjan, jonka konseptihoidot pureutuvat tehokkaasti ihonhoidon eri haasteiden, kuten rosacean eli ruusufinnin, aknen ja atooppisen ihon sekä ihon erilaisten ikääntymismuutosten hoitoon. Esse-hoitojen teho pohjautuu ihoa ja sen mikrobiomia tasapainottaviin pro- ja prebiootteihin, hoitaviin kasviuutteisiin ja -öljyihin, sekä pH-tasapainotettuihin tuoteformuloihin. Hoidon tehoa lisäävät erityiset hierontatekniikat –liftaava, aktivoiva ja palauttava – joiden rakentamisessa olen itse ollut aktiivisesti mukana muutama vuosi sitten Essen uudistaessa hoitoprotokolliaan. Myös kollegani Johanna on toiminut Essen kouluttajana muutaman viime vuoden ajan, joten probioottisen ihonhoidon osaaminen on meillä varteenotettavasti hallussa.

Varaa itsellesi probioottinen Esse-hoito, jos haluat tehoa kotihoitoosi tai jos kärsit aknesta, rosaceasta tai hyperpigmentaatiosta. Opastamme sinut alkuun ja teemme juuri sinulle sopivan hoitosuunnitelman.

Tervetuloa kaunistumaan ja voimaan hyvin sisko!

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close