Mitä chakrat kertovat?

Mitä on chakraluenta?

Chakrat ovat umpieritysrauhastemme kohdilla sijaitsevia energiakekuksia, joista energiat pääasiallisesti virtaavat kehoomme ja kehosta ulos. Tiedetään, että sähkömagneettisen energian värähtely on ihmiskehossa voimakkaampaa chakrojen kohdalla, kuin muilla alueilla. Ajatellaan myös, että tiettyjen värien energia vaikuttaa juuri tiettyihin chakroihin. 

Chakraluenta on menetelmä, jossa katsotaan ensin asiakkaan chakrojen tila ja kartoitetaan, ovatko chakrat tasapainossa ja auki vai mahdollisesti yliaktiivisia tai aliaktiivisia. Samalla katsotaan, mikä on ihmisen voimakkain chakra, eli sielunpolkuun liittyvä chakra. Kyseiseen chakraan liittyy tiettyjä perusominaisuuksia, jotka vaikuttavat henkilön fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin. Kun ihmisen voimakkain chakra on tasapainossa, hän pystyy parhaiten toteuttamaan itseään ja ilmentämään kyseiseen chakraan liittyviä positiivisia piirteitä. 

Esimerkiksi henkilö, jolla juurichakra on hallitsevin chakra, pystyy sen tasapainossa ollessa tuntemaan itsensä tärkeäksi osaksi yhteisöään – olevansa täysin turvassa ja kannateltu. Lisäksi hän pystyy ammentamaan maan tasapainottavaa energiaa ja luomaan turvallisia tiloja myös muille ihmisille sekä auttamaan heitä, sillä hän ymmärtää, että lopulta me kaikki olemme yhtä.

Kun chakrojen tila on katsottu, käymme asiakkaan kanssa yhdessä jokaisen chakran läpi ja katsomme, millaiset tunteet, muistot tai muut asiat chakrojen alueella mahdollisesti vaikuttavat tiedostamattomalla tasolla. Työstämme luennan aikana niitä chakroja, jotka tarvitsevat  työstämistä ja lisäksi asiakas saa yksilöllisiä ohjeita, miten chakroja voi tasapainottaa myös kotona.

Koska chakrat sijaitsevat suoraan umpieritysrauhasten kohdalla, niillä voi olla vaikutusta kehomme hormonitasapainoon. Esimerkiksi kurkkuchakra sijaitsee kilpirauhasen kohdalla ja sillä voi olla yhteys tyroksiinin tuotantoon. Solar plexus voi vaikuttaa haimaan ja insuliinin tuotantoon ja esimerkiksi sakraalichakra vaikuttaa munasarjojen ja kivesten alueella ja voi näin vaikuttaa estrogeeni- ja testosteronitasoihin, ja niin edelleen. 

Myös chakraluentaa tehdessä voi huomata tämän yhteyden. Esimerkiksi henkilöillä, joiden sielunpolun chakra on solar plexus, on usein myös herkkyys sokerille. Sokeri saattaakin pistää koko heidän elimistönsä ylikierroksille. Sellaiset henkilöt taas, joilla kruunuchakra “ohjaa” sielunpolkua, kärsivät helposti nukkumiseen liittyvistä haasteista. Kruunuchakra sijaitseekin päälaella ja voi vaikuttaa käpyrauhaseen ja melatoniinin tuotantoon. 

Se miksi esimerkiksi tietyistä tunteista voi jäädä muistijälkiä chakroihin, johtuu siitä, että monesti voimakkaat tunteet vaikuttavat kehomme hormonitasapainoon. Esimerkiksi tilanteesta, jossa tulee äkillinen adrenaliiniryöppy elimistöön, voi tallentua myös muistijälki chakroihin. Jos muistijäljet ovat hyvin voimakkaita tai niitä on paljon, ne voivat alkaa vaikuttamaan chakran energian virtaukseen. Chakroja tasapainottamalla energian virtaaminen voidaan kuitenkin palauttaa jälleen normaaliksi. 

Palautteita chakraluennasta

“Täytyy kyllä sanoa että mun ärsyttävä makeanhimo katosi teillä käynnin jälkeen täysin. Ihan ihmettelen tässä ties monetta päivää, että mitäs herkkua tässä nyt ottais kun ei tee mitään mieli! Mulla on ollut tosi paha ongelma herkkujen kanssa ja tuntuu että kilojakin vaan tulee kun mässään herkkuja. Siitä tietty morkkis. Toivotaan että tää pysyy!!! Love it!! Tosi hyvä olo ja flow muutenkin päällä vaikka on täysikuu ja kuukautisetkin samaan syssyyn. Normaalisti ei ole näin auvoisaa. Nyt on aivan päinvastaista. Kiitos, kiitos, kiitos!” – Susanna –

”Marian chakraluenta oli minulle uusi, mutta erittäin silmiä avaava ja positiivinen kokemus. Hänellä on kyky nähdä sekä epätasapainossa olevat chakrat sekä vahvimmat chakrat, ja tämä tieto resonoi itselleni vahvasti. Tämä tieto toi paljon oivalluksia ja ymmärrystä sen hetkisiin elämässä oleviin teemoihin. Sain Marialta useampia ohjeita chakrojen tasapainottamiseen, sekä homeopaattisia aineita. Näin muutama kuukausi jälkikäteen tiedostan näitä kyseisiä ongelmia helpommin ja olen päässyt käsittelemään niihin liittyviä uskomuksia, sekä menneisyyden kokemuksia.” – Minna –

“Hoidon aikana tuli kevyt ja vapautunut olo, sitä on jatkunut siitä saakka. Illalla sydächakran alueelle nousi kutisevia näppyjä, joku puhdistusreaktio? Nukuin hyvin, mutta näin unta kolmiosta alavatsallani, jonka läpi puhdistettiin sisälmyksiäni. Aamulla ja muutaman kerran sen jälkeen alavatsa on ollut sieltä sisältä jännästi arka. Seuraavana iltana sain yhtäkkiä energiani takaisin ja olen siitä lähtien tehnyt aktiivisesti ja hyvällä fiiliksellä kuukausia rasittaneita rästihommia pois. Tuntuu, kun jokin mikä on pitkään sitonut energiaani olisi poistunut. ❤️ Kiitos sinulle Maria hoidosta, se oli upea ja vaikuttava kokemus!” – Kristiina –

“Kiitokset vielä hoidosta ♥️ Ja huomioita olossa (ja peilikuvassa!!) näin seuraavana aamuna.  Olo tuntuu tosi hyvältä, mieli kevyeltä ja mikä tärkeintä, taas omalta itseltä.  Myös peilistä tunnistaa itsensä jotenkin paremmin kuin pitkään aikaan. Ja sen lisäksi näyttää ja tuntuu kuin olisi käynyt jossain todella tehokkaassa, heleyttävässä ja kirkastavassa anti-age -kasvohoidossa. Kyllä vaan se kauneus, hyvinvointi ja hyvä olo lähtee sisältäpäin ja siitä, että perusasiat, kuten chakrat ja energiat on tasapainossa. “ – Niina –

Chakraluentaa Siskonpetissä

Olen aloittanut yhteistyön Siskokultien kanssa ja teen chakraluentoja Siskonpeti-hoitolassa aika ajoin. Vapaat ajat löydät Siskonpetin ajanvarauksesta. Tervetuloa tutkimusmatkalle sisinpääsi ja löytämään oma sielunpolun chakrasi!

Maria 💜

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close