Siskonpeti

Siskonpeti hoitohuone ja holistinen kauneudenhoito

kokonaisvaltainen kauneudehoito

Siskonpeti on Siskokullat.com -konseptin intiimi kauneus- ja hyvinvointihuone Töölön sydämessä, jonka punaisena lankana on holistinen kauneudenhoito. Erikoistumme Siskonpetissä aikuisen naisen ihonhoidollisiin tarpeisiin ja haasteisiin, mutta hoidamme toki nuorempiakin siskoja ja tyttäriä. Eri ikäkausien ihohaasteet ovat meille tuttuja ja ihonhoidollinen osaamisemme mahdollistaa hoitojen yksilöllisen räätälöinnin iästä riippumatta.  Jos ihosi oireilee stressin tai hormonien vaikutuksesta, tai jos etsit ihollesi ja kehollesi tasapainoa tai kokonaisvaltaista rentoutusta, holistinen kauneudenhoito on tutustumisen arvoinen asia.

Kokonaisvaltainen ihonhoito -käsitettä viljellään tänä päivänä hyvin ristiriitaissa yhteyksissä. Puhummekin asiasta mieluummin holistinen kauneudenhoito -termillä, joka vastaa mielestämme paremmin psyko-fyysis-emotionaalista “kaikki vaikuttaa kaikkeen” filosofiaamme. Ihon ja kehon hyvinvointiin vaikuttavat tänä päivänä eniten ravinto, elintavat, liian voimakkaat hoitotuotteet ja stressi. Hyödynnämme hoidoissamme aromaterapian, lymfan, shiatsun, vyöhyketerapian, ja kasvojoogan osaamistamme ja yhdistämme menetelmät moderniin probioottiseen ihonhoitofilosofiaan, LED-valoterapian ja kasviuutteiden tehoon. Räätälöimme hoidot aina ihon yksilöllisiin tarpeisiin, ja pyrimme löytämään toimivan kokonaisuuden mm. aknen, rosacean, podin ja atooppisen ja erityisherkän ihon hoidossa.

Siskonpeti hoitohuone sijaitsee Töölön sydämessä, ekokampaamo Vihreä Kamman yhteydessä. Hoitohuoneemme suuntautuu rauhalliselle sisäpihalle ja sinne on oma sisäänkäynti rappukäytävän puolelta.

Siskonpeti on oiva valinta kun kokonaisvaltainen ihonhoito on sinulle tärkeää. Hoitolassamme kehosi rentoutuu ja ihosi kaunistuu – olet lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

holistinen ihonhoito

“Naisen elämän transformaatio 50plus-iässä tulisi olla upea ja positiivinen muutos, josta jokaisen naisen tulisi olla ylpeä. Elämäkokemus ja viisaus pääomana ei ole pöllömpi juttu. Omaan hyvinvointiimme voimme vaikuttaa itse ja siinä Siskokullat on sinua tukemassa.”

Johanna

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close