Johanna

Holistinen kosmetologi, kouluttaja
Johanna Joutsenniemi

Olen Johanna Joutsenniemi, 50plus, Siskokullat -konseptin toinen perustajajäsen.
Ammatiltani olen kosmetologi ja työskennellyt alalla 30 vuotta, josta luonnonkosmetiikan ja luonnollisten hoitojen parissa noin 20 vuotta. Vuosien varrella hihaan on tarttunut maskeerajan ja shiatsu-terapeutin pätevyydet. Lisäksi olen opiskellut erilaisia täydentäviä hoitomuotoja, kuten aroma-, lymfa- ja vyöhyketerapiaa sekä toiminut probioottisen ihonhoidon kouluttajana.
Vahvuuteni kosmetologina on pitkä käytännön hoitokokemus yhdistettynä täydentäviin hoitomuotoihin, joiden avulla autan asiakkaitani heidän ihonhoidollisissa haasteissaan ja voimaan hyvin.

Siskokultien kautta haluan kulkea mukana 50plus-naisten muutosvuosissa ja auttaa oman kokemukseni ja tietotaitoni kautta naisia ratkaisemaan erilaisia ihon ikääntymiseen liittyviä haasteita. Näitä ovat mm. ihon hormonaaliset epätasapainotilat, kuten rosacea eli ruusufinni, aikuisiän akne ja hyperpigmentaatio. Toki naisia huolettavat rypyt, juonteet ja ihon veltostuminen, joihin voidaan vaikuttaa oikein räätälöidyllä hoitola- ja kotihoitokokonaisuudella sekä elämämäntapavalinnoilla, joihin me siskot 50plus tarjoamme inspiraatiota monissa eri muodoissa.

Työssäni vastaan Siskonpeti-hoitolan toiminnasta ja kohtaan päivittäin erilaisia ikääntymisen tuomia ihon- ja kehonhoidollisia haasteita. Parhautta on ratkoa niitä yhdessä asiakkaamme kanssa, useimmiten huumorilla höystettynä.
Tervetuloa hoitoon, sisko!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close