Maria

Estenomi Maria Varon

Olen Maria Varon, 40plus. Koulutukseltani olen estenomi (AMK) ja työskennellyt viimeiset 15 vuotta pääasiassa kokonaisvaltaisen ihonhoidon ja hyvinvoinnin sekä luonnonkosmetiikan parissa asiantuntijatehtävissä, kouluttajana ja luennoitsijana. Kirjoitin edellä mainituista aiheista kirjan Elävä iho (Readme), joka julkaistiin vuonna 2020. Tällä hetkellä toimin myös Moi Forest -ihonhoitosarjan tuotesuunnittelijana. 

Kokonaisvaltaisen ihonhoidon ja hyvinvoinnin myötä olen kiinnostunut erilaisista tieteistä ja filosofioista, jotka tarkastelevat ihmistä moniulotteisena psykofyysissosiaalisena kokonaisuutena. Ajattelen, että me ihmiset olemme lopulta enemmän kuin osiemme summa. Olipa meillä millaisia koulutuksia tahansa, meillä on sen lisäksi aivan oma historiamme, energiamme ja omanlainen tapamme luoda. Se on meidän arvokkain lahjamme maailmalle sekä yhteisöllemme. 

Siskokullat tarjoaa upean mahdollisuuden kaikille siskoille löytää yhdessä uusia luomisen ja olemisen tapoja, jotka tukevat holistista hyvinvointia ja ihonhoitoa ilman ryppyotsaista suorittamista. Ihonhoitovinkkien lisäksi kerron omia niksejäni muun muassa hermoston tukemiseen, joka on auttanut minua ruuhkavuosien keskellä selviytymiseen ja löytämään oman ääneni. 

Halutessasi voit varata minulle ajan chakraluentaan, jossa tarkastelemme kehosi tilaa ja viestejä umpieritysrauhasten kohdilla sijaitsevien energiakeskusten – chakrojen – kautta. Chakraluennan tavoitteena on auttaa sinua löytämään syvempi yhteys kehoosi ja saamaan myös vihjeitä siitä, miten sinä voit olla ja luoda harmoniassa ympäristösi kanssa.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close