Marimiina

Diplomiravintoterapeutti Marimiina Pykälistö

Olen Marimiina Pykälistö, funktionaaliseen lääketieteeseen ja epigenetiikkaan erikoistunut diplomiravintoterapeutti. Lisäksi takataskustani löytyy tutkinnot valtiotieteellisestä tiedekunnasta,
yin & yang -joogasta sekä laaja-alaisesti diplomeja terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä koulutuksista.

Funktionaaliseen lääketieteeseen ja epigenetiikkaan liittyvä kokonaisvaltaisuus kiehtoo minua. Eli näkemys siitä, miten kaikki vaikuttaa kaikkeen. Keho on enemmän kuin osiensa summa. Tästä syystä myös omassa lähestymistavassani ravintoterapeuttina otan aina huomioon mahdollisimman monet hyvinvoinnin osa-alueet. Erityisesti ravinnon, kehotietoisuuden ja liikkeen, ympäristön, unen, tunteiden – joihin liitän myös paljonpuhutun ja parjatun stressin – sekä epigenetiikan vaikutus on tutkitusti valtava ja monisyinen. Ja toisaalta vain silloin, kun kaikki nämä osa-alueet ovat tasapainossa, voi aito hyvinvointi kukoistaa.

Työssäni keskityn ymmärtämään ja analysoimaan näitä osa-alueita, jotta voisin mahdollisimman hyvin kohdata asiakkaideni tarpeet ja tavoitteet, sekä löytää niihin parhaiten istuvat, yksilölliset hoitomenetelmät. Tarvittaessa käytän apunani erilaisia testausmenetelmiä perinteisistä verikokeista huippuluokan funktionaalisiin testeihin. Tavoitteenani ei ole tarjota ainoastaan parempia tuloksia fyysisen terveyden mittakaavassa, vaan optimoida hyvinvoinnin tunnetta kokonaisvaltaisesti.

Tätä tavoitetta kohti haluan kurkottaa yhdessä teidän kanssa, rakkaat siskot. Siskokultien keväällä 2023 digipalvelussa tulen jakamaan monenlaisia ravintoon, liikuntaan ja elintapoihin liittyviä, tieteeseen pohjautuvia vinkkejä sekä reseptiikkaa ja kehotietoisuutta lisääviä harjoituksia. Kantavina teemoina ovat yksilöllisyys, lempeys ja tasapaino – huumoria unohtamatta. Toiveenani on, että jokainen sisko löytäisi itselleen sopivia, hyvinvointia kokonaisvaltaisesti helliviä työkaluja. Sellaisia, jotka mahtuvat omaan arkeen – joka meillä kaikilla on erilainen ja ajankäytöllisesti rajallinen. Lisäksi lupaan olla lempeästi salliva. En itse usko hyvinvoinnin löytyvän kieltojen kautta ja sormea heristäen, vaan askel kerrallaan, elämästä nauttien ja itselle mielekkäitä, hyvinvointia lisääviä aktiviteetteja ja ajatuksia arkeen ujuttaen.

Voit varata minulle ajan myös yksilölliseen, kasvokkain tapahtuvaan konsultaatioon tai pidempään valmennukseen. Ensimmäinen tapaaminen on suositeltavaa tehdä kasvokkain ja jatkossa voit valita myös digivastaanoton. Otan vastaan holistisiin hoitoihin keskittyvässä Siskonpetissä 2-3 kuukauden välien. Näet vapaat ajat ja konsultaatiovaihtoehdot Siskonpetin ajanvarauksesta kohdasta ravintoterapia.

Siskokullat kesäjuhlat
#siskokullat #voihyvin
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close