Me siskot 50plus

Me siskot 50plus

Siskokullat sai alkunsa itsekkäistä tarpeista, kun me, Johanna ja Minna 50plus, halusimme perustaa ikäistemme naisten hyvinvointia tukevan hyvinvointikonseptin, jossa haluaisimme itsekin olla mukana. Olemme molemmat toimineet kokonaisvaltaisen ihonhoidon, kauneuden ja hyvinvoinnin lähettiläinä jo lähes 30-vuoden ajan ja nähneet alan muutoksen. Luonnonkosmetiikasta on työaikanamme tullut valtavirtaa, nyt on aika nostaa esiin holististen hoitojen merkitystä hyvinvointimme tukena. Lisäksi haluamme erottaa jyvät akanoista luonnonkosmetiikan viidakossa ja nostaa esiin tuotteita ja raaka-aineita, joilla on aidosti merkitystä ihomme ja kehomme hyvinvoinnille.
Koemme, että Siskokullat 50plus -konseptille löytyy aito tilaus, johon haluamme vastata.

Siskoutta kaiken ikää

Konseptimme on alusta asti kiinnostanut myös nuorempia siskoja, ja vaikka pääkohderyhmämme on 50plus, asiakaskuntamme koostuu käytännössä kolmekymppisistä ylöspäin, lähes 90-vuotiaisiin asti. Siskous onkin asenne ja elämäntapa, joka yhdistää samanmielisiä naisia iästä huolimatta. Meille tärkeitä arvoja ovat muun muassa aitous, luontoyhteys, esteettisyys ja holistisuus hyvinvoinnin lähteinä ja ne tuntuvat olevan punaisena lankana siskoyhteisömme parissa.

Laajennamme toimintaamme vuoden 2023 aikana ja meidän perustajasiskojen rinnalle tulee pikkuhiljaa lisää toimijoita täydentämään holistisia hyvinvointipalveluitamme sekä Siskonpeti-hoitolassa että pian avattavassa digitaalisessa palvelussamme. Ravinto on oleellinen osa hyvinvointiamme ja siksi Siskokultien mukaan liittyy ensimmäisten joukossa funktionaaliseen lääketieteeseen ja epigenetiikkaan erikoistunut diplomiravintoterapeutti Marimiina Pykälistö, 40plus.
Ranskassa pääsääntöisesti asuva Marimiina on tavattavissa Siskonpetissä parin kuukauden välein ja lisäksi tulevan digitaalisen palvelumme kautta viikottain. Tutustu Marimiinaan täältä.

Siskokullat voi hyvin
#siskokullat #hyvinvointi #siskonpeti
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close