Minna L

Minna Luostarinen, SKY-Cidesco-kosmetologi,
energiahoitaja, BTB13 mikroneulaus – ja mesoterapiahoitaja

Olen Minna Luostarinen, 50,
kauneus- ja hyvinvointialan moniosaaja,
BTB13 mikroneulaus – ja mesoterapiahoitaja, parantaja ja homeopatian opiskelija, jolla on 30 vuoden kokemus kosmetiikka-alalta ja ihmisten hoitamisesta kosketuksen kautta.
Koulutukseltani olen SKY-Cidesco-kosmetologi, tradenomi ja intuitiivinen energiahoitaja. Tällä hetkellä opiskelen hoitotyön ohella klassiseksi homeopaatiksi Homeopathy School Helsinki -oppilaitoksen 4-vuotisessa koulutuksessa, josta valmistun 2024.

Hoitotyön lisäksi minulle on kertynyt kokemusta myös kosmetiikkaneuvojan, kouluttajan ja brand managerin tehtävissä kosmetiikan maahantuojien palveluksessa. Olen asunut ja työskennellyt pitkään ulkomailla ja puhun useita eri kieliä. Palvelutkin luonnistuvat suomen ja savon lisäksi englanniksi, saksaksi ja italiaksi! Vahvuuteni kosmetologina on monipuolisuus: minulla on pitkä käytännön kokemus hoitotyöstä, olen ihonhoidon asiantuntija, taitava sokeroija ja minulla on erityiset, hoitavat kädet. Teen monipuolisesti kosmetogisia hoitoja, kuten erilaisia kasvohoitoja, ripsien ja kulmien värjäystä, klassisia jalkahoitoja ja sokerointikarvanpoistoa. Lisäksi teen homeopaattista akuuttihoitoa ja rakennehoidon opiskelijakonsultaatioita sekä intuitiivisia energiahoitoja ja Access Bars -hoitoa. Löydät nämä erikoishoidot Holistiset hyvinvointipalvelut -hoitokategoriasta.

Minulta kysytään usein mitä hoitoja teen mieluiten. Vastaus on, että näitä kaikkia! Tykkään nähdä kätteni konkreettisen työn jäljen heti ja toisaalta ilahdun positiivisesta muutoksesta asiakkaan ihossa ja olemuksessa pidemmän ajanjakson kuluessa. Koen, että elämäntehtäväni on ihmisten hoitaminen. Se on lahja, joka on minulle annettu. Jokainen kohtaaminen hoitotyössäni on minulle merkityksellinen ja se tuottaa sisäistä iloa ja onnellisuutta.

Teen hoitoja pääasiallisesti Hakaniemen toimipisteessä. Lämpimästi tervetuloa hoitooni Siskonpetiin!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close