Piia

Piia Pokki, kosmetologi ja hyvinvointivalmentaja

Olen Pia, ammatiltani kosmetologi ja hyvinvointivalmentaja ja toiminut kauneus- ja hyvinvointiyrittäjänä jo 23 vuoden ajan. Olen viime vuosina syventänyt osaamistani kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saralla
Interntational Health Coach-koulutuksessa. Tavoitteenani on ollut selvittää mm. ongelmaihon juurisyyt -tekijöitä ammatillisesta näkökulmasta.
Suoritin International Health Coach Master hyvinvointivalmentaja-tutkinnon keväällä 2023.

Ongelmaihon juurisyyt

Monen haastavan ihonhoito-ongelman taustat ovat erilaisissa kehon epätasapainotiloissa (aiheuttajina usein hormonit, suolistovaivat, heikko ruokavalio ja stressi) eli käytännössä ihon pintaa syvemmällä. Sydämeni asiana on auttaa vaikeista iho-ongelmista kärsiviä saavuttamaan hehkuvan ihon itsevarmempana, rohkeampana ja säteilevän elinvoimaisena.

Hoitajana olen avoin, sosiaalinen ja läsnäoleva. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on lähellä sydäntäni ja työssäni haluan ilmentää sydämeni ääntä. Otan vastaan Siskonpeti Hakaniemen toimipisteessä, jossa teen kasvohoitoja probioottisilla Esse Probiotic Skincare ja Marina Miracle sarjoilla. Olen myös kokenut sokerointitaituri.

Tervetuloa hoitoon ja voimaan hyvin, sisko!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close