PUR kauppa Siskokullat yhteistyö

Siskonpeti on PUR Hyvinvointikaupan
yhteistyöhoitola

Yhteistyössä on voimaa! Siskonpeti on PUR-kaupan yhteistyöhoitola ja PUR-kauppa on Siskokultien holistisen hyvinvoinnin kumppani. Koska yksin ei voi tehdä ja tietää kaikkea, pienille yrityksille on elintärkeää verkostoitua samanhenkisten kanssa ja tuoda näin asiakkaillensa lisää etuja, toisin sanoen laittaa hyvä kiertämään. Siksi Siskokullat – PUR Hyvinvointikauppa yhteistyö tuntuu luontevalta ja innostavalta. Jaamme samanlaisen käsityksen holistisesta hyvinvoinnista ja kauneudesta.

Siskokultien edut PUR Hyvinvointikaupan asiakkaille:

  • PUR-kaupan kanta-asiakkaana kerrytät bonuksia 2% kaikista PUR-kaupassa tehdyissä ostoksista, joita voit nyt hyödyntää myös Siskonpetin hoitoihin tai tuoteostoksiin. Näytä bonuskertymäsi Siskonpetin kassalla ja kertynyt bonusalennus vähennetään ostoksesi hinnasta.
  • Rekisteröitymällä Siskokullat uutiskirjeen tilaajaksi, saat tietoa uusista palveluistamme sekä Siskonpeti-hoitoloiden tarjouksista ja tapahtumista.
  • Siskonpetissä tehdyt ostoksesi kerryttävät myös Siskonpeti-bonuspisteitä 2% toteutuneista tuote- ja hoito-ostoista , joita voit vastavuoroisesti hyödyntää Siskonpetin lisäksi myös PUR Hyvinvointikaupassa asioidessasi. Jotta voit itse seurata bonuskertymää, tulee sinun ladata Siskonpeti sovellus.

PUR Hyvinvointikaupan edut Siskokultien asiakkaille:

  • Siskokultien kanta-asiakkaana kerrytät bonuksia 2% kaikista Siskonpeti-hoitoloissa tehdyissä ostoksista. Näitä Siskokullat-pisteitä voit nyt hyödyntää Siskonpeti-ostosten lisäksi myös PUR-kaupan ostoksiin. Jotta bonusostoksesi sujuvat joutuisasti, tulee sinulla olla käytössäsi Siskonpeti sovellus, joka näyttää Siskonpeti ostoksistasi kertyneen pisteet. Näytä bonuskertymäsi PUR-kaupan kassalla, ja 2% kertyneistä bonuspisteistä vähennetään euroina ostoksesi hinnasta (Siskonpeti bonuksissa 1€ = 1 piste.)
    Voit käyttää bonuskertymiä normaalihintaisten tuotteiden ostoon.
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close